Je hebt het gevoel dat de opvoeding door je vingers glipt. Coherence for Health geeft jou handvatten, de juiste tools voor jou en jouw gezin zodat je als ouder op koers blijft. Want wat jou beweeg staat centraal. Ik werk systemisch en kijk naar het hele gezin, de school en de sociale omgeving. Ik geef verschillende trainingen die aangevuld kunnen worden met coaching. Ik kijk ook naar beweging en voeding. Ik ben er voor het hele gezin.

Professionals

Coherence for Health is een coaching en trainingspraktijk ook voor professionals en teams in de jeugd/ggz zorg. Het implementeren van het kennis en technieken binnen organisaties en teams is een belangrijke peiler binnen Coherence for Health. Het werken in de jeugdzorg staat regelmatig onder druk. Soms voelt her als overleven. Hoe mooi is het als jullie als team sterk staan en je voelen om hetgeen wat op je af komt aan te kunnen. Veerkracht binnen teams is een belangrijke voorwaarde scheppende vaardigheid waardoor je moeilijke veranderbare problematiek aan kunt. Hoop kunt blijven houden je jullie cliënten het allerbeste kunnen bieden wat zij verdienen.

Ik kan jullie team trainen met mijn ervaring en gedachtengoed en kennis die ik jarenlang heb opgedaan.

Wat kan ik bieden:

  • Reflectie model IAG doorwerken van moeilijke casussen.
  • Groepscoherentie trainen om veerkracht te bevorderen als team (voorkomen van uit geblust zijn).
  • Analyse de te nemen besluiten met jou en je teamleider middels de proces begeleiding van antropologische teambegeleiding.
  • Trainen van energetische vaardigheden.

Coherence for Health is een éénvrouwspraktijk voor coaching en training voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen en professionals.

gym